duminică

Scurta povestioara :-<

Totul a inceput intr-o zi ploioasa de Septembrie , cand credea ca a pierdut tot si ca nu mai avea pentru ce traii... Mergand pe strada admirand viata scurta dar pretioasa a stropilor de ploaie ... Dorindu-si si mai mult sa moara ... Aducandu-si aminte de de durerea provocata de plecarea lui , durerea a o mie de cutite ce ii strapungeau inima . De durere ea se prabusi in genunchi plangand de dor ... Plangand regretele , plangand amintirile ce o urmareau precum o umbra de care nu avea parca sa mai scape...Intalni un tanar ... pierdut si el parca ... in aceasi lume devastata de iubire .
Tacuti ... cu ochii inlacrimati se priveau deja de un timp....De parca s-ar intelege atat de bine ca nu ar avea nevoie de cuvinte pentru a exprima ce simt ....

2 comentarii:

  1. Vezi tu....cu totii am iubit si am suferit.Unii mai putin,altii mai mult.Eu personal nu m-as gandi niciodata la moarte...sunt prea tanara si pana la urma pentru ce sa mor?pentru ca odata am iubit? neah...nu e plauzibil.Viata merge inainte si toti au iubirea pusa bine in raft.Nu uita :ferice de cel ce plange !

    RăspundețiȘtergere